Lauren Conrad is al jaren mijn favoriete stijlicoon. Ze draagt vaak leuke jurkjes en weet altijd alles goed te combineren. Haar kledingstijl is simpel, chic en toch ook erg vrouwelijk. Bekijk hier mijn favoriete outfits van Lauren Conrad.

De grootste reden waarom Lauren Conrad mijn favoriete stijlicoon is, is omdat ze altijd weet hoe je basic items kunt combineren. Met juiste accessoires weet Lauren er toch altijd weer een trendy outfit van te maken. Heb je stijlinspiratie nodig? Ik heb de leukste outfits van Lauren op een rijtje gezet.


Lauren spot je heel vaak in haar donkerblauwe skinny jeans. Volgens mij heeft ze er een hele kast vol van! Deze combineert ze vrijwel altijd met een paar high heels. Let ook op de tops. Lauren draagt op haar skinny jeans altijd een wijdere top, zodat alles in proportie is.


Op de rode loper zien we vaak Lauren in vele mini-jurkjes. Ook hier komt haar meisjesachtige stijl helemaal tot uiting. Kant, glitters, satijn, ruches, strikjes en chiffon. Deze luxe materialen zien we vaak terug komen bij haar outfits.


Naast haar geweldige outfits, zie je Lauren ook vaak met de meest trendy haarkapsels. Van een simpele, ingevlochten vlecht tot een chique hair up do. Inspiratie nodig? Samen met haar haarstylist en visagist, heeft Lauren de website The Beautydepartment opgericht. Hier plaatst ze vaak hele mooie tutorials.

Foto’s via PRPhotos en Facebook Lauren Conrad¬†