Barbie is gistermiddag getrouwd! En nee het is geen 1 april grap, maar gewoon een aparte datum om elkaar het jawoord te geven.

Zondag om 14.00 uur was het dan eindelijk zo ver. Heel Scheveningen was in rep en roer, want de Haagse Barbie is eindelijk met haar Ken getrouwd. In een glazenkoets kwam Samantha aan bij het stadshuis. Ze droeg een wit met roze jurk en ook haar bruidsmeisje droeg een soortgelijke jurk. Haar vriend Michael was gehuld in een blauwgrijs pak met een roze stropdas.

De trouwdag van Barbie trok de nodige nieuwsgierige voorbijgangers en daarom moesten dranghekken mensen weghouden bij het bruidspaar. Maar na de plechtigheid kon iedereen genieten van het kersverse getrouwde koppel. Want Samantha en Michael de Jong lieten duiven los. Heel toepasselijk liet Barbie een roze duif en Ken een blauwe duif gaan. Daarna namen ze nog even de tijd voor het maken van een paar foto’s en ‘s avonds stond er een groot feest op de planning.

Foto via RTL