Heb jij een Xbox Kinect en ben je op zoek naar leuke spellen daarvoor? Ik heb het spel Rush voor je gereviewed, kijk mee als je benieuwd bent wat ik er van vind.

In het spel Rush speel je in 5 verschillende films. Je kunt in de film Up, The Incredibles, Toy Story, Cars en Ratatouille spelen. In het begint van het spel word je gescand en worden er poppetjes van je gemaakt. De scanner scant je haarkleur en je kleren om een goed evenbeeld van je te maken. Je kunt met je poppetje door een park heen rennen en een film kiezen waar je in wilt spelen. Elk level duurt tussen de 10 en 20 minuten. Elk spel kun je met meerdere mensen spelen.

Up


In Up is het de bedoeling dat je achter het huis aan rent die weg vliegt met ballonnen. In het spel kun je rennen, zwemmen, springen en door touwen in de lucht zweven. Duiken kan ook. Je komt allemaal obstakels tegen en je moet een beetje van bewegen houden. Je bestuurt Up namelijk door middel van het bewegen met je armen, benen en schouders.

The Incredibles


Het spel Incredibles lijkt een beetje op Up. Het is de bedoeling dat je mensen redt die gevangen zijn genomen. Je moet door de jungle rennen en komt allemaal obstakels tegen. Soms moet je stroomvelden ontwijken door te springen. Ook bij dit spel moet je veel samenwerken als je het met zijn tweeën speelt.

Cars


Dit is eigenlijk gewoon een racespel, maar het doel is om een auto te redden. Je hoeft niet veel te bewegen bij dit spel. De bedoeling is dat je je handen voor je uitsteekt en doet alsof je een stuur vast hebt. Je kunt ook springen met je auto, door in het echt te springen.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38901″]

Ik vind het leuk aan Kinect Rush dat er veel details in het spel zitten. Je kunt veel dingen oppakken en weg gooien. Wat ik ook een pluspunt vind is dat je keuzes kunt maken in het spel. Je kunt bijvoorbeeld vaak kiezen of je gaat zwemmen of lopen. Wat jammer is, is dat de besturing vaak heel slecht is. De Kinect ziet vaak niet wat je doet en daarom is het moeilijk om door het spel te lopen. Dit vind ik een heel groot nadeel, omdat ik me hier echt aan ga ergeren.

Kinect Rush is te koop voor 49,99 euro en is bedoeld voor alle leeftijden.