De film Titanic heeft wat technische aanpassingen gehad en is nu 3D. En dat is een reden voor een première! Kijk mee naar de celebrities op de première van Titanic 3D.

Op de première van Titanic 3D was goed te zien dat alle sterren wat ouder zijn geworden. Leonardo DiCaprio, de hoofdrolspeler van de film, kwam hellemaal niet opdagen. Hij had het te druk met acteren voor een nieuw film om naar zijn eigen première te gaan. Gelukkig was Kate Winslet er wel en ze ziet er geweldig uit in de jurk van Jenny Packham. De mouwen en taille van het jurkje zijn bezaait met Swarovski kristalen.

Caggie Dunlop straalt in het zomerse jurkje. Ook haar haren en make-up zijn erg zomers. Gemma Chan ziet er sexy uit in de witte jurk. Ze combineert de jurk met plastic schoenen met enorme plateaus. Jenna-Louise Coleman draagt een zwart met groene jurk en haar haren zijn nonchalant opgestoken. Frances Fisher komt aan met een jurk met cape. Als ze loopt tilt ze haar cape een beetje op, waardoor het achter haar aan waait.


Ik vind Caggie Dunlop er absoluut het mooiste uitzien. Ze springt er echt uit. Frances Fisher ziet er niet zo goed uit, op de première van Titanic 3D. Ik vind de jurk niet mooi en ook de sieraden vallen me een beetje tegen. Ik ben eerlijk gezegd niet zo geïnteresseerd in de film. De oude film ken ik al en het enige wat er veranderd is, is dat de film nu in 3D is.

Foto’s via PRPhotos