Cheryl Cole is zangeres in de groep Girls Aloud, maar we kennen haar vooral vanwege haar geweldige outfits. Kijk mee naar de kledingstijl van Cheryl Cole.


Cheryl Cole weet dat rode jurkjes super vrouwelijk staan, zoals dit rode jurkje van Giambattista Valli met mouwen en in het rode geplooide jurkje. Een paar killer heels eronder en de outfit is compleet.


Met een figuur als dat van Cheryl Cole mag je best wat huid laten zien, en dat doet ze dan ook in het mini jurkje van Elie Saab met één schouderband. De zwarte jurk van Versace ziet er aan de voorkant keurig uit, maar blijkt bij de rug heel laag uitgesneden te zijn als Cheryl zich omdraait.


Als Cheryl Cole toch een lange jurk draagt dan is dit dus wel met split, decolleté of laag uitgesneden rug. De rode jurk is van Alexander McQueen en de zwarte jurk van Stella McCartney.

Wat vind jij van de kledingstijl van Cheryl Cole?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PR Photos