Nu het weer bijna lente is, komt Levi’s Curve ID met een nieuw collectie. De lijn is uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren en modellen.

Voor zomer 2012 legt Levi’s met de Curve ID niet alleen de nadruk op de juiste pasvorm, maar ook op kleur. De collectie bevat sprekende kleuren zoals tomatenrood, zomers wit, helder indigo en koraal. Verder varieert de wassing van modern tot klassiek en is er qua lengte de nieuwe skinny jeans die tot op de enkels komt.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=TVFdYpHwFac[/pro-player]

Vind jouw Levi’s Curve ID

De Curve ID jeans focust zich niet op maat, maar op vormen en proporties. Omdat elke vrouw andere rondingen heeft ontwikkelde Levi’s, gebaseerd op 60.000 bodyscans, 4 verschillende modellen.

Slight Curve
Deze slimfit jeans met skinny pijpen is bedoeld voor meiden met minimale rondingen. De Slight Curve heeft een smalle pasvorm op de dijen en vormt de billen, waardoor jouw vormen worden versterkt.

Demi Curve
De Demi Curve is geschikt voor vrouwen met een recht figuur. Dit model creëert namelijk een taille waardoor lichaam meer proportie krijgt.

Bold Curve
Bold Curve is perfect voor meiden met ronde vormen en een smalle taille. De pasvorm zorgt ervoor dat de broek niet gaapt aan de achterkant en niet trekt op de heupen.

Supreme Curve
Deze jeans is ontworpen voor de meest ronde vrouwen. De Supreme Curve zit van voren lager en aan de achterkant hoger om zo de rondingen van het lichaam beter uit te laten komen.

De Levi’s Curve ID collectie is te koop in de Levi’s winkel en in de webshop.

Advertorial

Levi
Levi