Het is echt bizar wat je met Photoshop kunt doen. In de virtuele wereld kan werkelijk iedereen afvallen met Photoshop.

Dat mode advertenties niet meer zonder Photoshop kunnen is algemeen bekend. De modellen worden bewerkt totdat ze bijna perfect zijn. Al het zogenaamde vet wordt met 1 klik weggehaald. In het filmpje hieronder kun je zien hoe een voller model een slank lichaam krijgt.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=eW1GgFouHwQ[/pro-player]

Ik vind het model er in het begin al goed uitzien, maar het resultaat is wat je tegenwoordig in alle tijdschriften ziet. Als het afvallen ook zo eenvoudig ging in het echte leven, zouden we er allemaal perfect uitzien. Kortom, ga je afvallen? Neem dan in ieder geval geen voorbeeld aan de modellen die in tijdschriften staan, want niets is wat het lijkt.