Ieder heeft zo zijn eigen favoriete kledingzaak en bij mij is dat de Zara. Altijd zie ik er wel iets leuks hangen. Zo ook weer de laatste keer, toen ik de nieuwe voorjaarscollectie spotte. Eerlijk toegegeven, ook daar werd ik een beetje hebberig van.

De Zara is over het algemeen wat klassieker dan de H&M, maar vaak ook weer net wat aparter. Mijn favoriete items zijn absoluut de blazers. Het zal je daarom vast niet verbazen dat ik ook nu weer mijn oog heb laten vallen op een ander exemplaar. Bekijk hieronder mijn favoriete blazers, jurkjes en accessoires van de Zara.

Blazers


Het leuke van een blazer, is dat het heel chic eruit ziet. Het staat zowel leuk op een jeans, als met een jurk. Ik vind deze 3 modellen erg mooi, maar mijn grote favoriet is de roze blazer. Doordat deze wat langer valt, staat het juist heel leuk met een jurkje. Normaal zou ik niet snel voor deze poedertint kiezen, omdat het me soms erg flets maakt. Maar met behulp van de voorjaarszon en de zonnebank, komt dat bruine tintje er wel.

Jurkjes


Dan nu mijn favoriete jurkjes. Ik werd opslag verliefd op dit tulpenjurkje. Door het kante motief is het heel chic, maar tegelijkertijd ook weer tijdloos. Juist door het model krijgt het toch een hedendaagse uitstraling. Het groene jurkje is wat meer edgy. Het derde jurkje is ook weer een hele andere stijl. Normaal ben ik niet zo dol op printjes, maar dit jurkje is lekker zomers en staat ook weer mooi met een blazer. Leuk detail is ook de strik aan de voorkant.

Accessoires


Hier mijn favoriete accessoires van de Zara. Normaal zou ik niet snel een panty aantrekken met een opvallende print, maar deze stippen vind ik zo grappig. Het geeft je outfit weer een hele andere look. Ik ben dol op plateauzolen. Deze zwarte sandalen staan bijvoorbeeld ook erg leuk bij het groene jurkje met de kwastjes. Mijn laatste favoriet is de bekende gevlochten shopper, waar ook Olivia Palermo mee werd gespot. Het is natuurlijk een leren tas, maar zelf vind ik hem net iets te duur. Wie weet gaat die ooit nog de sale in!