Naast een goede openingszin, leuk gesprek of gezellige date kun je hem ook anders versieren. Daarom hier een aantal tips om die ene leuke jongen te verleiden enkel en alleen met jouw lichaamstaal.

Vraag jij je nog steeds af hoe je die leuke jongen kunt verleiden zonder er meteen op af te stappen en een praatje  aan te knopen? Of wil je tijdens die leuke date naast een gezellig gesprek ook op een andere manier laten merken dat je hem wel ziet zitten? Vanaf nu pak je het anders aan en verleid je hem met lichaamstaal.

Oogcontact

De eerste stap om de aandacht te trekken van een leuke jongen is altijd via oogcontact. Kijk af en toe zijn richting in en wanneer hij merkt dat je kijkt, kijk dan vooral niet weg. Laat jullie ogen elkaar ontmoeten, maar wend ook af en toe je blik af om het voor hem spannend te houden. Op deze manier trek je zijn aandacht en houd je deze vast. Ook tijdens een gesprek is oogcontact belangrijk, kijk hem recht aan als jullie in gesprek zijn.

Lach

Lach! Of je nou alleen nog maar oogcontact met hem hebt gehad of dat jullie al samen in een leuk gesprek verwikkelt zijn, keep on smiling. Schenk hem een oogverblinde glimlach, een uitdagende blik of juist een hele lieve lach waarvan hij niet anders kan dan smelten.

Speel met je haar

Gebruik je lichaamstaal door hem te laten weten dat je hem ziet zitten. Speel verleidelijk met je haar door er een krul in te draaien of breng er nonchalant wat volume in door er met je handen doorheen te gaan.

Zelfverzekerd

Hoe kan hij jou leuk vinden als jij dat zelf niet eens vind? Natuurlijk zijn er altijd wel wat dingen waar je onzeker over bent en daar is ook helemaal niks mis mee, maar het is niet nodig om hem dat te laten merken. Zorg dat je een zelfverzekerde houding hebt en laat zien dat je er bent, wanneer je ergens in een hoekje wegduikt is de kans klein dat hij je opmerkt.

Wees actief

Ander belangrijk punt om zijn aandacht te trekken of vasthouden is een actieve houding. Wanneer je hem nog niet kent en hem alleen maar aanstaart ben je fout bezig, zorg dat je een gezellig gesprek voert met een vriendin en werp hem af en toe een blik toe. Door zelf actief bezig te zijn geef je hem de indruk dat je prima in staat bent om jezelf te vermaken.

Aanraken

Is het zo ver dat jullie verwikkeld zijn in een leuk gesprek? Raak hem dan af en toe subtiel aan, leg jou hand op zijn arm als hij wat verteld of raak hem ‘per ongeluk’ aan. Op deze manier geef je door middel van lichaamstaal de hint dat je hem wel ziet zitten.

Als laatst, besteed ook aandacht aan je uiterlijk, als jij jezelf aantrekkelijk voelt door dat mooie jurkje of hoge paar hakken straal je dat ook uit. Daarnaast, show some skin! En hiermee bedoel ik niet dat je moet gaan voor het kortste rokje of dat diepe decolleté, maar wat denk jij van dat hippe one sholder jurkje?