Zwijmel jij ook altijd weg bij al de mooie outfits die je ziet in Gossip Girl? Leuk al die designerkleding, maar voor de meeste meiden is dit onbetaalbaar. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven waarmee jij deze outfit  van Serena en Charlie kan creëren.

Elke week zien we de cast van Gossip Girl in de meest geweldige outfits lopen. Helaas is dit vaak peperdure kleding. Toch hoef je geen grote portemonnee te hebben om deze looks van Serena van der Woodsen en haar nichtje Charlie te kopiëren.

Serena


Met deze outfit laat Serena heel goed zien dat je gerust 2 printjes met elkaar kan combineren. De grijze top is van Mystree, de grijze rok is van Samsøe & Samsøe en de blazer is verkrijgbaar bij Forever21. Zowel de oorbellen als de tas zijn van de Accessorize en de schoenen komen van de Zara.

Charlie


Kies net zoals Charlie dit voorjaar voor een gekleurde broek. De lichtroze skinny is van Vero Moda en de tas van de River Island. Zowel de top als de hoed is afkomstig van de Forever21 en kosten beide nog geen €20! De leren ketting is verkrijgbaar via het Bedelpaleis.

Foto via CW