Blake Lively kennen we als Serena van de serie Gossip Girl, daarnaast is ze ook het gezicht van de tassenlijn mademoiselle van Chanel. Ze is in een aantal jaren uitgegroeid tot een waar stijlicoon en dat zonder stylist! Kijk mee naar de kledingstijl van Blake Lively.


Blake Lively heeft een geweldig figuur en dat laat ze ook zien in deze korte jurkjes. Het zwarte kanten jurkje is van Dolce & Gabbana en is zo kort dat het maar weinig mensen mooi staat, maar Blake komt er mee weg. Het tweede jurkje is van Marchesa en heeft een witte top bewerkt met zwarte bloemen en een rok van zwarte veren.


Blake draagt ook graag jurkjes in nude tinten. Het eerste jurkje is lang aan de achterkant en kort aan de voorkant, zodat haar benen er weer goed in uitkomen. Speciaal aan deze jurk is de bruine tailleriem die ook vast zit om haar hals. De gedrapeerde jurk van Chanel heeft een gedeelte dat helemaal huidskleurig is met glimmende bloemen
erop.


Blake straalt in deze blauwe jurk van Versace met enorme split en aan één kant een transparante mouw. De jurk is bezet met twee bandjes met glimmende blauwe stenen. De oceaanblauwe jurk van Zuhair Murad komt ook tot op te grond en heeft een kleine sleep.

Wat vind jij van de kledingstijl van Blake Lively?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PRPhotos