Op de fashion week 2012 krioelt het zo als elk jaar van de modellen, ontwerpers, journalisten, maar natuurlijk ook van celebrities. Ik laat je zien welke sterren gespot zijn op de Fashion Week 2012.

De celebrities waren weer in groten getale aanwezig bij de mode week in New York, Londen, Milaan en Parijs. Natuurlijk vinden wij het niet alleen leuk om de kleding van de modeshows te zien, maar ook de outfits van de celebrities. Want er werden sterren gezien van Snooki tot Cameron Diaz.

Ook Taylor Momsen, Jenny in Gossip Girl, was van de partij. Voor de fashion week liet ze haar hold-up panty’s en veel te korte jurkjes thuis. Ze kwam in een zwart jurkje met kant en opgestoken haar de rode loper op. Toch heeft ze haar rock chick look niet compleet aan de kant gezet voor de fashion Week. Want ze draagt zoals altijd veel zwarte make-up rond haar ogen. Olivia uit The City vind ik er teleurstellend uitzien. Ze heeft veel te grote schoenen aan en door haar kleding raakt ze haar mooie figuur kwijt.

Foto’s via PRPhotos