Niet iedereen is geboren met een slank figuur, maar dat maakt niets uit. Zeker niet bij broeken met een hoge taille, want dit model past vrijwel bij elk figuur!

Met een hoge taille broek kun je een buikje verbergen en je rondingen op een goede manier uit laten komen. Een goede broek is van essentieel belang en je kunt met een hoge taille broek zeker het jaar mee doorkomen. Hieronder vind je wat inspiratie, zodat je kunt zien hoe dit soort broeken kunt combineren.


Een broek met een hoge taille kun je dragen met een blouse, T-shirt of met een blazer voor een nette look. Zorg er wel voor dat je een dunne stof kiest, zodat het mooi in je broek past. Mocht je het niet leuk vinden om een shirt in je broek te doen, dan kun je natuurlijk ook een langer shirt over je broek heen dragen.

Broeken met een hoge taille heb je in verschillende soorten. Je kunt kiezen voor een broek van spijkerstof of van katoen. Mijn favoriet is een hoge taille broek van spijkerstof.

Ik heb zelf 2 broeken met een hoge taille en ik ben er echt dol op. Zeker als je er slanker uit wilt zien, helpt deze broek daar erg bij!

Foto’s via Fashionfever, Doriagrace, Stockholmstreetstyle, Lehappy en Cupcakesandsparkle