AnnaLynne McCord is doorgebroken met de hitserie 90210. Sindsdien verschijnt ze vaak op de rode loper. Kijk mee naar de kledingstijl van AnnaLynne McCord.


Dat je op de rode loper geen jurk aan hoeft te hebben om er vrouwelijk uit te zien bewijst AnnaLynne McCord met deze outfits. De eerste outfit bestaat uit een laag uitgesneden jumpsuit van Alice + Olivia met hoge taille en een slangenprint riem. Op de andere foto draagt ze een nette grijze broek gecombineerd met een wit blouseje met korte mouwen en een blauwe das. Het geheel wordt natuurlijk gecombineerd met superhoge oranjerode pumps.


Natuurlijk zien we AnnaLynne ook in jurkjes en dan het liefst met veel pailletten. Zoals het roze jurkje met zebraprint van Jill Stuart en het glimmende zwarte strapless jurkje dat ook weer van het merk Alice + Olivia is.


Maar ook in jurkjes in nude tinten ziet AnnaLynne er goed uit. Bijvoorbeeld in dit grijze jurkje met kanten top. Helemaal glamourous is de beige jurk met ruches en sleep van Nicole Miller die ze hier draagt.

Wat vind jij van de kledingstijl van AnnaLynne McCord?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PR Photos