Dat Kate Moss het nieuwe gezicht van Mango is, wisten we al. Vandaag heb ik niet alleen de foto’s van Kate Moss voor Mango voor jullie, maar ook het filmpje spy game.

Kate Moss ziet er prachtig uit op de foto’s van Mango voor de collectie van zomer 2012. Maar dat zijn we eigenlijk ook niet anders van haar gewend. Gelukkig had Kate ook een geweldig team achter zich, met Geraldine Saglio voor de styling en Terry Richardson maakte de campagnefoto’s.

Niet alleen de foto’s maken mij blij, ook de collectie doet me goed. In de Mango collectie wordt stoer met chic gecombineerd en zien we jurken, jasjes, tassen, schoenen, broeken en T-shirts. Er wordt veel gebruik gemaakt van zwart, wit en beige aangevuld met zomerse kleuren, zoals roze, blauw en perzikkleuren.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=pXb-Kf-YBKA&feature=player_embedded [/pro-player]