Je hebt het misschien al eerder gehoord, maar er komt een Nederlandse versie van het Amerikaanse Vogue. Maar inmiddels is de eerste verschijningsdatum Vogue Nederland bekend!

Tijdens het Vogue diner is bekend gemaakt dat het eerste nummer van Vogue Nederland op 22 maart uitkomt. In het eerste nummer wordt vooral aandacht besteed aan interviews en krijg je updates over de kunst en cultuur van Nederland en België.

Nederlands talent

Karin Swerink is de hoofdredactrice van de Nederlandse Vogue. Je kent haar misschien al als hoofdredactrice van het blad Glamour. Volgends Karin komt er een Nederlandse Vogue door het talent in Nederland. We hebben niet alleen goede modellen, maar ook de beste ontwerpers, kunstenaars, fotograven, visagisten en journalisten. Daarom werken er aan het eerste blad alleen maar Nederlandse mensen mee.

In sommigen filialen van de Bijenkorf  is op 21 maart een collectors item van het blad te koop zijn. De normale editie kost €5,95 en een jaarabonnement €53,55. Ik ben erg benieuwd of de Nederlandse Vogue net zo goed wordt als de Amerikaanse.