Een Amerikaanse lerares heeft seks gehad met 2 van haar leerlingen. De politie denkt dat het in totaal om 4 leerlingen gaat.

De 25-jarige lerares heeft bekend dat ze een relatie had met twee leerlingen van 17 jaar oud. Ze hadden onder andere seks in hotels en op de parkeerplaats van de school. De vrouw was net twee maanden getrouwd, toen ze begon met de eerste relatie. Een van de slachtoffers vertelt de politie dat ze met hem begon te communiceren op Facebook. Later zouden ze ontelbare keren seks hebben gehad op veel verschillende locaties.

Niets nieuws voor de school

Het is niks nieuws voor de Bangor Area High School, in Pennsylvania waar de lerares leeskunde gaf, schrijft de Dailymail. Een docent overleed aan een overdosis heroïne en een leraar verkocht drugs aan leerlingen, waar aan 1 leerling is overleden. Verder gingen er naaktfoto’s van een lerares rond en kreeg een andere lerares 40 jaar celstraf voor seks met een 14-jarige leerling.  De 25-jarige lerares heeft op staande voet ontslag gekregen. Haar man heeft ondertussen een scheiding aangevraagd.

Ik vindt het heel schokkend dat er dit soort scholen bestaan in de wereld. Ik vind het wel goed van de lerares dat ze heeft toegegeven wat ze heeft gedaan.

Foto via Dailymail