Gisteravond vond weer de Britse Elle Style Awards 2012 plaats in Londen. Elk jaar is het weer spannend wie er een award mee naar huis neemt, maar nog leuker zijn natuurlijk de vele jurken. Sommigen celebrities zagen er prachtig uit, maar er waren ook een paar modemissers. Kijk hier mee naar de jurken van de Britse Elle Style Awards 2012.

De Britse Elle Style Awards 2012 werden uitgereikt in het Savoy Hotel in het hartje van Londen. Grote winnares van deze avond was Rosie Huntington-Whiteley, die de award voor beste Style Icon won. En terecht, want gekleed in een jurk van Antonio Berardi zag ze er beeldig uit.

Presentatrice Alexa Chung was als enige dame gekleed in een pak van Stella McCartney. Mooi vind ik het niet, maar lef heeft ze zeker. Een andere opvallende creatie was die van IT girl Poppy Delevingne. Zij verscheen in een jurkje van de Mary Katrantzou, die zij heeft ontworpen voor Topshop. Door de felgekleurde print, zag Poppy er heel zomers uit.

Pixie Geldof was naar mijn idee het slechtste gekleed. Het blonde kapsel was overduidelijk geïnspireerd op Marylin Monroe, waar op zich niks mis mee is. Echter slaat ze de plank mis met deze jurk van Dolce & Gabbana. In tegenstelling tot Poppy, is bij Pixie’s jurk de print te veel aanwezig. Ook de bijbehorende accessoires vind ik niet mooi bij deze outfit.

Foto’s via PRPHotos