Gisteren werden in Los Angeles de Grammy Awards 2012 uitgereikt. Natuurlijk trokken vele celebrities voor deze muziekprijs een bijzondere outfit uit de kast. Kijk daarom mee naar de jurken van de Grammy Awards 2012.

Adele is de grote winnares van de Grammy Awards 2012. De Britse zangeres won maar liefst 6 beeldjes onder meer in de categorieën Song of the Year en Record of the Year voor haar nummer Rolling in the Deep. Natuurlijk had Adele haar best gedaan om er perfect uit te zien. Ze verscheen in een zwarte jurk van Giorgio Armani versierd met pailletten.

Naast de mooie Adele liepen er nog meer bijzonder geklede celebrities over de rode loper. Zo koos Taylor Swift voor een nude jurk van Zuhair Muard, Rihanna voor een zwarte Giorgio Armani en Katy Perry voor een blauwe Elie Saab. Maar de opvallendste verschijning was Nicki Minaj. Zij droeg een rode creatie van Versace met daarop het bekende Medusa hoofd.

Foto’s via Grammy’s