Heb je net een leuke date gehad met een jongen en dan belt hij je niet terug. Je vraagt je dan af waarom hij niet terugbelt. Want lag het aan jou of juist aan hem?

Sommige jongens zijn gewoonweg ongeïnteresseerd en bellen daarom niet terug na een date. Maar wat als je dacht dat jullie echt klik hadden? Misschien heb je dan wel iets gedaan waardoor hij is afgeknapt. Om dit te achterhalen staan hier 8 redenen waarom een jongen niet terugbelt.

Zeuren

Niemand houdt van zeurende mensen aan je hoofd. Hou daarom ook de details van je drama in je familie of tussen vriendinnen voor je.

Taalgebruik

Het is niet aantrekkelijk als een je als meisje constant loopt te vloeken. Dit wekt ook negatieve energie. Je date hoort daarom liever lieve woorden uit je mond komen dan scheldwoorden.

Stressen

Dingen verlopen niet altijd zoals je wilt, zorg ervoor dat je dat dit ook weet. Jongens houden van meisjes die niet gestrest zijn of een enorme control freak zijn. Iedereen maakt weleens een blunder. Lach erom en probeer je er niet zo druk over te maken.

Wees op tijd

Als je in langere relatie zit, dan begrijp je vriend het wel als je wat later komt. Kom vooral bij een eerste date niet een half uur te laat. Je laat je toekomstige prins toch niet op je wachten? Wees op tijd en zorg dat je al je meidendingen, zoals je make-up en haar, al hebt gedaan.

Dankjewel

Jongens houden van waardering, vooral van meisjes. Vergeet niet om die waardering te tonen tijdens een date, als hij een deur voor je opent of je trakteert op een etentje. Een simpel dankjewel kan wonderen doen.

Kleding

Ik geef geen tips over wat je wel en niet moet aantrekken, maar probeer je niet over de top te gaan op een eerste date. Natuurlijk wil je sexy, gezellig, maar toch ook normaal uitzien. Denk eraan dat het belangrijk is dat jij draagt waar jij je comfortabel in voelt!

Roddelen

Ook al zeggen vele dat zij het niet doen, meiden roddelen en dat is een feit. Jongens daarentegen houden daar totaal niet van. Het kan hem niet veel schelen hoe onflatteus dat meisje dat tegenover jullie zit eruit ziet. Het lijkt alleen maar alsof je onzeker bent over hoe jij eruit ziet. Probeer daarom je mening over andere voor je te houden.

Onbeschoft

Het kan natuurlijk zijn dat een serveerster het verkeerde gerecht serveert of je drankje wordt vergeten. Probeer niet het hele restaurant op stelten te zetten, want zo wil je date waarschijnlijk niet met je in het openbaar gezien worden. Je wilt natuurlijk wel een goede indruk achter laten en laten zien dat je goede manieren hebt.

Als je een jongen echt leuk vind op je eerste date, probeer hier dan aan te denken. Dan moet hij je bijna wel terugbellen. Als hij dit niet doet, onthoudt dit dan voor de volgende date!