Volgende week is het weer zover, Valentijnsdag komt eraan! Weet je nog steeds niet wat je moet kopen voor je vriend? Geen nood, want ik heb de 5 leukste valentijnscadeaus voor je vriend op een rijtje gezet.

Touchscreen handschoenen

Niets is vervelender dan als je buiten staat en je even snel iets wilt opzoeken op je smartphone, terwijl je handschoenen aan hebt. Dit lukt niet en vervolgens moet je weer je handschoenen uittrekken. Brr! Met deze touchscreen handschoenen is dit probleem verleden tijd. Door de speciale stof die ingeweven zit in de vingertoppen, kun je probleemloos je smartpone gebruiken zonder dat je hem beschadigt. De touchscreen handschoenen zijn al voor €2 te koop bij de Primark.

DJ workshop

Droomt jouw vriend van een carrière zoals die van Afrojack? Dan is het nu zijn kans om achter de draaitafels te gaan staan. Tijdens een dj workshop leer je naast een paar basisprincipes ook de belangrijkste technieken. Er zijn 2 verschillende soorten workshops. De all round DJ workshop, waar de nadruk meer ligt op meerdere muziekstijlen van de jaren 70, 80 en 90 en de top 40 muziek van nu. Bij de House Music Workshop richt zich op de House muziek en wordt er meer gekeken naar het beatmixen. Beide workshops kosten €30 en kun je bestellen via Experience Gifts.

Persoonlijke cadeaubon

Een VVV bon kan altijd, maar nog leuker is het geven van een persoonlijke cadeaubon als valentijnscadeau! Het is origineel en vooral erg leuk om te krijgen. De ideeën voor een cadeaubon zijn uitlopend van een avondje koken bij jouw thuis, samen uitgaan of de dvd van zijn favoriete film of game.

Gooibare voetbal afstandbediening

Is jouw vriend ook dol op voetbal? Met deze gooibare voetbal afstandsbediening hoeft hij zich nooit meer te vervelen tijdens de reclames. Het kan alle tv-merken en dvd’s systemen bedienen en heeft een bereik van 7,6 meter. De afstandsbediening kost €19,95 en is te koop bij de Het Gadgethouse. De Cash Stash Gaan jullie vaak met elkaar op stap, maar ben je het zat dat jij zijn spullen bij je moet houden? De Cash Stash is een waterdicht kokertje waar jij je geldbriefjes in kunt stoppen. Het is zo klein, dat je het aan je sleutelbos kunt hangen. De Cash Stash is verkrijgbaar via Mega Gadgets en kost €4,95.