Er is tegenwoordig bijna niemand die zoveel bekijks trekt met haar kledingstijl als Lady Gaga. Kijk mee naar haar extravagante kledingstijl.


De outfit van Lady Gaga is voor haar doen simpel, hij bestaat namelijk uit een zwarte jas en een zwart broekje. De bril is wel erg opvallend, de glazen zijn compleet rond en hebben uitklapbare klepjes waardoor ze nog het meest weg hebben van Mickey Mouse oren. In de andere outfit mixt Lady Gaga verschillende vintage kledingstukken van Versace.


In deze groen, rood en gouden jurk van Alexander McQueen ziet Lady Gaga er uit als een vorst van een andere planeet, compleet met gouden hoofdtooi en paarsblauw haar. Misschien één van de meest besproken outfits van de zangeres is deze die helemaal gemaakt is van vlees.


Lady Gaga ziet er in deze jurk uit alsof je haar in de kerstboom moet hangen. Deze wijd uitstaande jurk is speciaal voor Lady Gaga gemaakt door Armani en ziet er erg futuristisch uit.

Wat vind jij van de kledingstijl van Lady Gaga?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PR Photos