Stel je voor dat je in een kleedkamer aan het omkleden bent en er komt opeens een gigantische rat naar binnen. De mensen in de onderstaande video waren net op de verkeerde plaats en tijd, want zij zijn goed in de maling genomen.

In een kleedkamer staat een verborgen camera en zodra de mensen halfnaakt zijn, kruipt er een groot speelgoed rat naar binnen. De mensen schrikken zich een hoedje, schreeuwen het uit en rennen ze snel naar buiten. Voor ons grappig om te zien, maar voor hen is het wat minder leuk.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=8Rl6tOyuLHY&[/pro-player]

Als dit mij zou overkomen zou ik dit niet echt kunnen waarderen. Wat zou jij doen als je daar halfnaakt stond en er komt opeens een gigantische rat in je pashok?

Foto via mindyourbusinessent