De bodyguard van Justin Bieber heeft gister een journalist aangevallen, nadat de man hem eerder had geslagen. Het Amerikaanse TMZ wist de vechtpartij op video vast te leggen.

Bodyguard van Justin Bieber viel de journalist aan op het vliegveld van Los Angeles, nadat een opdringerige journalist niet naar zijn bevel wilde luisteren. Toen de journalist voor de auto sprong om foto’s te maken van het idool, vroeg de bodyguard of hij aan de kant wilde gaan.

Volgens de fans van Justin Bieber weigerde hij dit en verkocht hij een klap aan de bodyguard, wie een ex- Israëlische militair is. De journalist werd vervolgens in een stevige handgreep genomen, maar probeerde zich hier uit te bevrijden. Dit lukte hem waardoor hij weer kon uit halen naar de bodyguard, maar die sloeg de man nog harder terug. Na afloop werd de journalist gelijk gearresteerd.

Hieronder staat de video die TMZ van het gevecht maakte. Justin zelf komt niet in beeld, maar spannend zijn deze beelden wel.