Het programma Beat The Top Designer stopt. Na tegenvallende kijkcijfers besloot Net5 de laatste 2 afleveringen te gaan schrappen.

Beat The Top Designer trok slechts 100.000 kijkers. Volgens de perswoordvoerster van Net5 was dit minder dan ze hadden verwacht en daarom stopt het programma. De laatste 2 afleveringen worden vervangen door films.

Vele BN’ers

Bij Beat The Top Designer werd er elke week een BN’er aangekleed door 3 amateurontwerpers en 1 professionele designer. Vervolgens was de keuze aan hen welke outfit zij kozen. Zo kwam Bridget Maasland voorbij in de eerste aflevering. Aanstaande woensdag zullen de ontwerpers zich buigen over Olcay Gulsen en de week daarop is Eva Jinek nog aan de beurt.

Dit is alweer het tweede programma van Renate Verbaan wat is geflopt. Met de presentatie was naar mijn idee niets mis, maar blijkbaar viel het concept toch niet goed in de smaak. Hopelijk komt Net5 snel weer met een nieuw modeprogramma.

Foto via Net5