Je zou soms bijna denken dat Lea Michele ook zo fanatiek is als Rachel Berry in Glee. Ze speelt haar rol zo overtuigend dat het lijkt alsof zij in het echte leven ook zo is. Vraag jij je ook af hoe de glee meiden in het echt zijn?

De meiden van Glee spelen een rol van middelbare scholier. Dit zie je ook zeker in de kledingstijl terugkomen. In het echte leven staan deze jongedames meer in de schijnwerpers en van de Glee garderobe is niets van terug te zien. Ik heb de Glee personages naast elkaar gezet en een aantal vergelijkingen gemaakt.

Santana Lopez vs. Naya Rivera


Santa Lopez is een gemene cheerleader bij de Cheerios. Waarom ze altijd zo gemeen is, komen we pas achter in het laatste seizoen van Glee. Santana is vaak in haar cheerleaderpakje te vinden en heeft ze een hoge staart. Of zij in het echt ook een gemeen kreng is? Totaal niet! Naya Rivera ziet er altijd lief en vrolijk uit op de rode lopers, in tegenstelling tot Santana Lopez die altijd een boos gezicht trekt. Wat ze wel gemeen hebben, is de make-up. Net als in Glee kiest Naya Rivera vaak voor een natuurlijke make-up look.

Rachel Berry vs. Lea Michele


Rachel Berry wil altijd in het middelpunt staan als ze aan het optreden is. Ze is vastberaden om een grote ster te worden en door te breken in de musicalscene. Als het om de kledingstijl gaat dan is Rachel Berry erg bescheiden gekleed, terwijl Lea Michele in het echt als een bombshell uitziet!

Quinn Fabray vs. Diana Agron


Quinn Fabray ziet er lief uit en dat is ook terug te zien in haar kledingstijl. In het echte leven ziet Dianna Agron er op de rode loper altijd zelfverzekerd, vrouwelijk en chique uit. Ik ben echt een fan van Dianna Agron, terwijl ik Quinn Fabray niets vind.

Tina Cohen-Chang vs. Jenna Ushkowitz


Tina valt lekker op door haar gekleurde alternatieve kleding en kapsels. Jenna Ushkowitz heeft op de rode loper een klassieke uitstraling en ziet ze meer volwassen uit.

Mercedes Jones vs. Amber Riley


In het begin van Glee komt Mercedes nog erg verlegen over, maar ze weet waar ze voor staat. Verder in de seizoenen zie je dat ze echt tot een individuele jonge vrouw transformeert. Amber Riley gaat in het echte leven voor een volwassen look, terwijl ze in Glee experimenteert met gekleurde kleding en printjes.

Brittany S. Pierce vs. Heather Morris


Heather Morris heeft net zo’n sprankelend karakter in het echte leven, als Brittany in Glee. Ze zegt zelf in een interview dat er bijna geen verschil is tussen haar en Brittany. Ik zou haar daarom dan ook wel in het echt willen ontmoeten!

Foto’s via Fox en PRphotos