Eerder kon je ook al lezen over de Glee koppels. Ik was nog lang niet klaar en daarom vind je hieronder deel 2. Wie waren of zijn nog een stel? Kijk snel mee!

Wil Schuester, Terri en Emma


Wil en Terri zijn in het eerste seizoen getrouwd, totdat Terri uiteindelijk nepzwanger bleek te zijn. De relatie verloopt erg stug en ook Emma Pilsbury komt steeds meer in beeld. Wil en Emma beginnen gevoelens voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk wordt het niets tussen Wil en Terri. Wil is er kapot van en zoekt steun bij Emma.


Echter, later trouwt Emma met Ken Tanaka, terwijl ze eigenlijk helemaal niet bij elkaar passen. Dat blijkt ook als zij na een tijdje gaan scheiden. Wil heeft tussendoor nog even iets met de coach van Vocal Adrenaline, Shelby Corcoran. Maar uiteindelijk na een lange tijd komen Wil en Emma toch samen.

Artie en Tina


In het eerste seizoen worden Artie en Tina een koppel. Als het blijkt dat Artie een danser wil worden en dit uiteindelijk niet gaat lukken, zoekt Tina een ander danspartner. Dit is het begin van het eind van de relatie tussen Artie en Tina.

Tina en Mike


Mike Chang is een football speler en de danser waar Tina mee vandoor ging. Door de seizoenen heen, zijn ze nog steeds samen.

Puck en Lauren


Een opvallend koppel in Glee was Puck en Lauren. Hoewel Lauren niet erg populair was, vond Puck haar toch erg leuk. Zij speelde eerst wel hard to get, maar uiteindelijk worden zij voor korte tijd een stel.

Artie, Brittany en Santana


Als Artie en Brittany voor een opdracht samen moeten zingen, mocht Artie kort daarna iedereen vertellen dat ze met elkaar aan het daten zijn. Artie was eigenlijk nog niet over Tina heen en Brittany helpt zijn verdriet. Santana wordt erg jaloers en stookt in de relatie.

Als het stel even uit elkaar is, blijkt Artie nog gevoelens voor Brittany te hebben. Ze komen weer bij elkaar, maar Santana blijft de relatie dwarsbomen. Als Artie Brittany hiermee confronteert, kiest zij voor Santana. Hij noemt haar dom en zij rent in tranen weg. Dit is ook het einde van de relatie tussen Artie en Brittany.


Brittany en Santana zijn beste vriendinnen en waren altijd al samen. De relatie tussen hen was al overduidelijk. In de toekomst zullen we meer zien, of niet?

Sam Evans en Mercedes


Sam en Mercedes spreken in het geheim met elkaar af en hebben kort een relatie. Of dit ooit in de toekomst verdergaat is de grote vraag!

Kurt en Blaine


Als laatste hebben we het homostel Kurt en Blaine. Kurt ontmoet Blaine op zijn school, Dalton Academy. Na een aantal afleveringen komen zij bij elkaar en het koppel is tot nu toe nog steeds gelukkig samen.

Welk Glee koppel is jouw favoriet?

Foto’s via Fox