Emma Pillsbury is de leerlingenbegeleidster op de Wiliam McKinley Highschool. Ze lijdt aan smetvrees, maar ziet er altijd tip top uit. Tijd om haar kledingstijl onder de loep te nemen.

Doordat Emma Pillsbury smetvrees heeft, is ze een opvallend personage in Glee. In de serie draagt ze erg nette kledingstukken. Haar looks trekken misschien niet altijd gelijk de aandacht, maar als je goed oplet, heeft ze toch wel een opmerkelijk kledingstijl. Broeken zie je haar bijna nooit dragen, want Emma is een vrouw die van blousejes, rokken en jurken houdt.


De stijl van Emma Pillsbury is perfect voor een sollicitatiegesprek, zakelijke evenement of voor een gelegenheid waar je netjes moet kleden. Je draagt een blouse met een kokerrok en daaronder trek je een paar mooie hakken aan. Om de outfit af te maken doe je wat sieraden om net als Emma ook altijd heeft.

De stijl van Emma is netjes, maar ik vind het toch speels. Ze probeert net niet te volwassen uit te zien en dat maakt haar outfits naar mijn mening erg interessant.