De Glee fans weten al dat Brittany S. Pierce niet zo slim overkomt in de serie. Ze zegt vaak dingen die dom zijn, maar ze bedoelt het goed. Hieronder vind je een aantal grappige quotes van de cheerleader.

Misschien denk je dat Brittany een dom blondje is, maar ik vind dat totaal niet. Ook al komt ze niet altijd intelligent over, maar ze zegt wel waar het op staat. Hoewel ik bij sommige uitspraken wel eens denk: “waar heeft zij het nou weer over?!”

Een aantal van de grappigste Brittany quotes zijn verzameld in de onderstaande video. Kijk mee naar de meest onzinnige uitspraken die door Brittany S. Pierce zijn gemaakt.
[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=xLyO4ZKy0W4[/pro-player]
Door de grappige quotes van Brittany, zal ik altijd naar Glee blijven kijken. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Welke quote van Brittany vind jij het grappigst?