Een middelbare schoolliefde, had jij er een? Er zijn vele koppels in Glee geweest, maar wie ging met wie? Dat heb ik voor jou even op een rijtje gezet.

Finn Hudson en Quinn Fabray


Finn, de populaire football speler, ging in het begin met de cheerleader Quinn Fabray. Het stel gaat uit elkaar als blijkt dat Quinn zwanger is van Puck. Later komen Finn en Quin toch weer even bij elkaar, maar de 2 zijn uiteindelijk niet voor elkaar bestemd.

Quinn Fabray en Sam Evans


Toen Sam Evans net op McKinley Highschool kwam, had hij al snel een oogje op Quinn. Ze worden samen een stel, maar dit wordt door Sam verbroken, nadat hij erachter kwam dat Quinn met Fin heeft gezoend.

Sam Evans en Santana


Om over Quinn heen te komen, begint Sam met Santana te daten. Ook al pestte zij hem altijd met zijn grote mond, komen ze toch even kort bij elkaar. Santana dumpt Sam als zij haar geheim over haar seksualiteit moet bewaren en met Karofsky een neprelatie aangaat.

Rachel Berry en Finn Hudson


Ik vond het al snel duidelijk worden dat Rachel en Finn samen een stel zouden worden. Dit gebeurt ook nadat de relatie van Finn en Quin stukgaat. Finn is uiteindelijk nog niet helemaal zeker over de relatie die hij met Rachel heeft. Hij maakte het uit, tot groot verdriet van Rachel.

Rachel Berry en Jesse St. James


Rachel komt toch redelijk snel over haar break-up met Finn heen en date met een concurrent van de New Directions, Jesse St. James, leadzanger van Vocal Adrenaline. Als het blijkt dat Jesse helemaal niet om de goede redenen met Rachel samen is, besluit zij dit te eindigen. Rachel komt dan toch uiteindelijk weer samen met Finn.

Zoals je kunt zien heeft de Glee club al heel wat relaties achter de rug. Welk koppel zie je het liefst samen of wie moeten er bij elkaar komen? Blijf de Glee week op Meidenblog volgen voor deel 2 van de Glee koppels!

Foto’s via Fox