Na de het artikel over cupcake kleding en accessoires is het nu de beurt aan de strik. Kijk hier mee naar de leukste items met een strik.

Degene die vaker mijn artikelen lezen zullen het misschien al wel weten, ik ben gek op strikken. Alles wat een strikje heeft wil ik hebben. Ik vind strikken er in de eerste plaats heel lief en schattig uitzien, daarnaast fleuren ze je outfit op en zorgen voor een leuke meisjesachtige twist.

Shirts


De bovenstaande shirts hebben allemaal 1 ding gemeen en dat is de strik. Deze shirts kun je combineren met een goede jeans en een paar mooie laarzen of pumps. Bij deze shirts is de strik een echte eyecatcher en daarom kun je de rest van je outfit simpel houden. De grijze trui komt van ASOS, de top van de H&M en het laatste item is te koop bij Topshop.

Accessoires


Vooral in de accessoires zijn strikken goed vertegenwoordigt. Er zijn ontzettend veel haarbanden en sieraden met daarop een strikje. De 2 kleine haarklemmetjes hierboven komen van Forever21, de grote haarklem komt net als de zwarte tailleriem van de H&M. De ring is verkrijgbaar bij ASOS en voor de oorbellen en haarband moet je bij River Island zijn.


De bovenstaande spullen zijn allemaal te koop bij River Island, op de zwarte tas rechtsonder na, deze komt van de H&M. Ook in de winter zijn er genoeg spullen met strikken verkrijgbaar, de winkels liggen vol met handschoenen en mutsjes met daarop een strikje. Ikzelf vind het witte mutsje met strik erg gaaf!

Wat vind jij van de kleding en accessoires met een strik, Hot of Not?

[bawlu_buttons]