Kate Moss schittert in de Mango campagne voor zomer 2012. Het topmodel neemt het poseerstokje hiermee over van Scarlett Johansson en Isabeli Fontana.

Na Scarlett Johansson en Isabeli Fontana is Kate Moss het nieuwe gezicht van Mango. Het model poseerde voor de camera van goede vriend Terry Richardson voor de zomer 2012 campagne van het modelabel.

Kate Moss is erg enthousiast over de samenwerking met mango en Terry Richardson. “Ik vind het enorm leuk om samen te werken met Mango voor hun lente/zomer 2012 campagne. We hadden tijdens de shoot enorm veel plezier. Het team was heel makkelijk om mee samen te werken en werken met Terry is altijd gezellig,” liet Kate weten.

Overigens is het niet de eerste keer dat Kate en Terry de handen ineen slaan voor Mango. Het duo maakte eerder al een korte film voor de modeketen. Dit werd de The Great Escape, waarin Terry en Kate een Mango collectie stelen.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Zigb6gvUqPk&[/pro-player]