Tijdens een koude winterdag moet je je extra warme aankleden. Kortom dit is de perfecte tijd om 3 winterbestendige outfits te laten zien.

Je kunt wel veel lagen met kleding aantrekken deze winter, maar als je de juiste warme kledingstukken hebt, dan hoef jij je niet zo dik aan te kleden. Hieronder vind je 3 outfits, zodat je inspiratie op kunt doen voor je eigen winterbestendige outfit!

Wilde winter


Met de dikke bontjas van River Island kom je lekker warm de winter door. Hierdoor kun je een witte trui met gaatjes aantrekken van de Monki. Om je wilde winter outfit nog extra op te laten vallen, draag je een metallic broek van de Zara en stoere leren laarsjes van Asos.

Nette winter


Als je een lange trenchcoat van de Topshop draagt, kun je hieronder een rok van H&M aantrekken. Natuurlijk wel met een maillot eronder, want anders is het alsnog te koud. Je kunt een coltrui van Monki dragen en deze in je rok doen, om een nette look te creëren. Hou je stiletto’s maar in de kast, want pumps met een nepbont van Nelly zijn veel warmer.

Stoere winter


Met een parka van H&M hoef geen zorgen te maken over de kou. Als je er een trui van River Island, een jeans van Topshop en Palladium boots draagt dan heb je hier een winterbestendige outfit. Mocht je het toch nog koud hebben, dan kun je een circle scarf van Monki en een nepbont hoofdband van Nelly dragen.