Sinds een tijdje heb je een vriend, maar je twijfelt of hij nou wel de juiste persoon voor jou is. Hier vind je een aantal signalen waaraan je kunt merken of je een goede relatie hebt.

Hij maakt je blij

Lachen is heel erg belangrijk in een relatie en het is de bedoeling dat jij je blij voelt als je bij hem bent. Natuurlijk kunnen jullie wel eens ruzie hebben, maar het is dan wel de bedoeling dat jullie het weer goed maken.

Je vertrouwt hem

Vertrouwen is belangrijk in een relatie en het is de bedoeling dat je op hem kunt bouwen. Zelfs als jij een persoon bent die niet snel iemand vertrouwt, het is foute boel als jij je eigen vriendje niet kunt vertrouwen.

Hij betrekt je

Jouw vriendje mag trots zijn op het feit dat jij zijn vriendin bent en jouw relatie zit wel goed als hij jou aan zijn familie en vrienden voorstelt. Als hij jou introduceert binnen zijn kennissenkring betekent het dat hij jou wil betrekken in zijn leven en dat jij een deel van zijn leven bent.

Jullie sluiten compromissen

Je kunt niet alles goed vinden wat hij doet en hij kunt jou ook niet altijd je zin geven. Bij een meningsverschil is het handig als jullie voor een middenweg kiezen en compromissen sluiten.

Hij respecteert je

Jouw vriendje is jou niet waard als hij jou elke keer belachelijk maakt, want respect is heel erg belangrijk in een relatie. Dat betekent natuurlijk ook dat jij hem moet respecteren.

Hij steunt je

In een relatie deel je niet alleen de lusten, maar ook de lasten. Het is fijn als hij er voor je is als je verdrietig bent.