Het 15-jarige meisje uit Arnhem wat afgelopen zaterdag door een 14-jarige jongen werd neergestoken verkeert in kritieke toestand. Niet alleen het meisje werd neergestoken en haar vader werd aangevallen.

De jongen stak afgelopen zaterdag het meisje en haar vader neer en vluchtte vervolgens de wijk in. Met de hulp van verschillende getuigen werd de jongen met bebloede kleren in de struiken gevonden. Het meisje is met zware verwondingen in een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd waar op dit moment voor haar leven gevreesd wordt. Haar vader van 49 jaar ligt nog in het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar.

Eerder werd bekend gemaakt dat de 14-jarige jongen, uit Capelle aan de IJssel, het ex-vriendje van het meisje is. Dit blijkt niet waar te zijn, wat de relatie tussen de jongen en het meisje is wordt door de politie onderzocht.

Foto via Google Streetview