Bij de uitreiking van de Golden Globes 2012 waren de nodige bekende sterren aanwezig en dit was voor hen een goede reden om, in de meeste gevallen, een mooie jurk uit de kast te halen. Kijk hier mee naar de jurken van de Golden Globes 20212.

In de eerste instantie leek de jurk van Claire Danes, die het beeldje voor beste actrice tv-serie drama mee naar huis mocht nemen, vrij simpel en saai. Ik vond de combinatie met zwart en wit niet echt gewaagd, maar gelukkig maakt de achterkant veel goed. Kate Winslet, winnares van de Golden Globe voor Beste actrice miniserie/tv-film, nam deze in ontvangst gekleed in een Jenny Packham jurk.

Salma Hayek maakte haar opwachting in een zwarte jurk met gouden details. De jurk komt uit de lente 2012 collectie van Gucci. Presentatie van de avond was in handen van Elle Macpherson. Haar strapless witte jurk van Zac Posen combineerde ze met sieraden van Lorraine Schwartz.

Vorige week was Kelly Osbourne aanwezig bij de People’s Choice Awards en dit deed ze absoluut niet in stijl, bij de Golden Globes was het helaas niet veel beter. Nog steeds hebben haar haren een lelijke grijsachtige haarkleur en haar chagrijnige gezicht maakt het totaalplaatje er niet niet mooier op.

Foto’s via Golden Globes 2012