Afvallen kan ook anders dan jezelf uit te hongeren of uren in de sportschool door te brengen. Er zijn namelijk ook een stuk leukere manieren om om calorieën te verbranden.

Shoppen

Bijna alle meiden zijn gek op shoppen en naast dat dit natuurlijk erg leuk en gezellig is verbrand je er ook de nodige calorieën mee. Tijdens een dagje shoppen ben je namelijk constant actief bezig, je loopt veel en verkleedt je meerdere malen.

Seks

Na shoppen is ook seks een hele leuke manier om calorieën te verbranden. Een stevig potje seks is namelijk goed voor het verbranden van 100 tot 200 calorieën en daarna ben je natuurlijk lekker ontspannen. Gouden tip hierbij is dat je lekker actief bezig bent en wissel vooral veel van standjes.  

Lachen

Ook lachen is goed voor je! Tijdens 10 minuten lachen verbrand je 46 calorieën. Als je het helemaal slim wilt aanpakken zet je een goede komediefilm op, tv kijken is namelijk ook goed om van de nodige calorieën af te komen.  

Slapen

Klonken shoppen en seks al goed om calorieën te verbranden? Dan ben je vast ook erg blij met slapen! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je per uur dat je slaapt bijna je gewicht in calorieën verbrand, zo verbrand iemand van 55 kilo tijdens een uur slapen daarom zo goed als 55 calorieën.

Uitgaan

Verruil de volgende keer dat je uitgaat die barkruk voor de dansvloer. Met dansen verbrand je veel calorieën en  die kunnen na een nachtje dansen flink oplopen. Ook kun je natuurlijk thuis op een vrije middag lekker de muziek aanzetten en losgaan

Kauwgom

Het klinkt misschien beetje vreemd, maar met het eten van kauwgom verbrand je calorieën. Door gedurende dag op suikervrije kauwgom te kauwen verbrand je onbewust stiekem toch wat calorieën. Heel veel is het niet, ongeveer 11 calorieën per uur, maar aangezien je je er niet echt voor hoeft in te spannen is het zeker mooi meegenomen.