Je hebt vast en zeker wel eens op een doordeweekse middag naar een tv-programma gekeken, waarbij ze producten verkopen. Als het aan hen ligt, zouden wij met bijvoorbeeld afslankpillen in 6 weken een goed figuur moeten hebben.

Een goed figuur in 6 weken, dat klinkt ideaal toch? Alleen wat zij altijd in deze programma’s laten zien zijn de voor en na foto’s. Links een foto van persoon met een vollere figuur die sip kijkt en rechts het eindresultaat, een gelukkig persoon vol zelfvertrouwen en kilo’s lichter.

Het is zo voorspelbaar dat dit allemaal is gephotoshopt en toch verdienen deze bedrijven bakken met geld. Hoe dit Photoshop avontuur in het echt werkt kun je zien in de onderstaande video.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38883″]

Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms ook naar Tel Sell kijk en af en toe ook nog langer dan ik eigenlijk had gepland. Alleen om maar te kijken wat het eindresultaat is van het product. Nu ik deze video heb bekeken, geloof ik nooit meer in de afvalproducten van zulke programma’s.