Op een universiteit in Zweden heeft een student zijn examen overduidelijk niet gehaald. De jongen werd namelijk betrapt met 56 spiekbriefjes.

Een student aan de Zweedse Umeå Universiteit mocht tijdens het examen even naar de wc, maar bleef vervolgens opmerkelijk lang weg. Ondertussen vond een surveillant een opgevouwen A4’tje bij zijn stoel. Bij terugkomst werd de student hiermee geconfronteerd en viel van schrik op zijn knieën, hierdoor kwam er uit zijn mouw een 2e spiekbriefje tevoorschijn.

De jongen moest vervolgens al zijn zakken legen, in totaal bleek hij 56 spiekbriefjes bij zich te hebben. Het voorval is aan de strafcommissie van de Umeå Universiteit gemeld en ik heb zo’n idee dat deze valsspeler in het vervolg niet eens meer examens mag maken, maar weleens van school gestuurd zou kunnen worden.