Bij een awarduitreiking horen natuurlijk een reeks mooie jurken, goedgelakte nagels en de nodige bussen haarspray. Kijk hier mee naar de jurken van de People’s Choice Awards van 2012.

Opvallende dame op de avond was de gastvrouw Kaley Cuoco. Kaley wisselde namelijk wel erg vaak van jurk. Zo kwam ze in een vlammend rood exemplaar voorbij, maar ook de klassieke zwarte jurk ontbrak niet. Voor de rode loper koos Kaley voor een bleekroze jurk van Badgley Mischka met bloemendetails.

Ondanks de standaard kleur zwart nam Lucy Hale wel een risico met haar ultrakorte jurk van Cengiz Abazoglu. Desondanks vind ik dat ze er geweldig uitziet in het asymmetrische exemplaar, daarnaast compenseert de lange sleep de korte lengte van het jurkje. Ook Demi Lovato ging voor een sleep in haar perzikroze Marchesa outfit.

Lea Michele is deze avond niet mijn favoriet, haar witte fringe jurk van Marchesa is wat mij betreft iets teveel van het goede en haar gouden Jimmy Choo hakken maken het er niet beter op. De zwangere Alyson Hannigan straalt in een rode jurk van Alice + Olivia. Kristin Bell gaat ook voor rood, maar dan van Valentino. Emma Stone doet lekker tegendraads door in plaats van een jurk een pak, van Gucci, te dragen.

Ook Sharon en Kelly Osbourne maakten hun entree op de rode loper, helaas niet in stijl. Vooral Kelly komt er slecht van af met haar lelijke jurk en vreemde haarkleur.

Foto’s via PRPhotos