Vanavond gaat er een nieuw modeprogramma van start op de Nederlandse televisie. In Beat the Top Designer krijgen topontwerpers in spe de kans om een bekende Nederlandse dame te kleden.

Elke week nemen 3 ambitieuze designers het tegen elkaar en een bekende ontwerper op. Alle 3 de deelnemers hebben 1 doel en dat is een outfit ontwerpen voor een bekende Nederlander die het wint van de rest. De deelnemers krijgen voor hun creatie een ruim budget en voldoende tijd en hulp.

In de aflevering van vanavond is Bridget Maasland als eerste aan de beurt om een outfit te kiezen. Bridget zoekt een jurk voor de Oscars en krijgt aan het einde van de aflevering 4 jurken te zien. 3 zijn er gemaakt door deelnemers en 1 is van Valentino, grote vraag is natuurlijk of Bridget de jurk van haar favoriete ontwerper herkend of gaat voor een exemplaar zonder label.

Renate Verbaan

Naast Bridget komen in andere afleveringen onder anderen nog Olcay Gulsen, Halina Reijn, Eva Jinek en Kim Feenstra voorbij. Het programma wordt gepresenteerd door Renate Verbaan.

Ik vind het leuk dat onbekende ontwerpers met bekende namen mogen strijden. Ik denk namelijk dat het soms ook wel eens om de naam van de ontwerper draait in plaats van de jurk zelf. In Beat the Top Designer is het leuk om te zien of dit ook echt zo is. We komen er namelijk achter of de bekende dames ook voor een jurk van een duur merk kiezen wanneer ze niet weten welke van 4 jurken van hun favoriete designer is.

Beat the Top Designer is vanavond, 11 januari, om 20.30 uur te zien op Net 5.

Foto via Net 5