Als je van plan bent om te gaan hardlopen dit jaar, dan heb je wel comfortabele hardloopschoenen nodig. Heb je nog geen goede schoenen gevonden? Dan heb ik hieronder 6 leuke paren voor je uitgezocht.

De meeste hardloopschoenen zien er niet uit als je alledaagse schoenen, maar daar zijn ze ook niet voor bedoeld. Het belangrijkste aan hardloopschoenen is dat ze goed zijn voor je voeten en dat je ermee kunt sporten. Gelukkig zijn er een aantal merken die wel een vrouwelijk tintje aan de schoenen geven.

Roze


Ben je een liefhebber van de kleur roze? Dan passen de roze hardloopschoenen van Reebok helemaal bij jou. Als je het roze iets te veel vind, maar toch iets meisjesachtig in je grove schoenen wilt hebben, kies dan voor de schoenen van Mizuno die een roze zool hebben.

Gekleurd


Als je echt wilt opvallen met je hardloopschoenen, ga dan voor een gekleurd paar gaan. New Balance heeft leuke hardloopschoenen met alle kleuren van de regenboog. Het paar van Puma heeft misschien niet zoveel kleurtjes, maar trekt zeker weten de aandacht.

Simpel


De grijze hardloopschoenen van Nike passen onder elke sportoutfit en hebben mooie details aan de zijkant. Je kunt ook voor zwarte schoenen van Adidas gaan.

Ik vind de grijze hardloopschoenen van Nike zelf super leuk. Wat voor soort hardloopschoenen heb jij?