Bungeejumpen van 111 meter hoogte boven een rivier vol krokodillen klinkt als je het mij vraagt al eng genoeg, maar nog enger is het verhaal van de 22-jarige Erin. Zij waagde de sprong en tot haar grote schrik brak het bungeekoord waardoor ze naar beneden stortte en terecht kwam in een rivier vol krokodillen.

De 22-jarige Erin uit Australië maakte een bungeejump boven de Zambezi rivier op de grens tussen Zimbabwe en Zambia. Wat een groot avontuur moest zijn eindigde in een nachtmerrie, het bungeekoord knapte namelijk waardoor Erin in de Zambezi rivier terecht kwam. En laat het nou net zo zijn dat deze rivier vol krokodillen zit.

Met de benen bij elkaar gebonden komt Erin in het water terecht terwijl de krokodillen nieuwsgierig toekijken. Gelukkig kan ze het verhaal wel na vertellen, ondanks het ijskoude water, de krokodillen en haar vastgebonden benen lukte het haar om heelhuids de kant te bereiken.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38859″]

Wonder boven wonder heeft Erin het ongeluk overleefd en er geen ernstige verwondingen aan over gehouden. Het bungeejump bedrijf, wat verantwoordelijk is voor het ongeval, wil geen reactie geven. Wel laten ze weten dat het kapotte koord inmiddels is vervangen.