Jullie zijn al een tijdje uit elkaar en misschien heb je inmiddels alweer een nieuwe lover, toch kun je zo je redenen hebben om je ex te willen vinden. Misschien om die laatste spulletjes die je laatst van hem vond terug te geven, gewoon om te zien hoe het met hem gaat of dat je hem stiekem toch wel meer mist dan je had gedacht. Met deze tips heb jij je ex binnen no-time opgespoord!

Vrienden

Vraag aan gezamenlijke vrienden die jullie hadden of ze onlangs nog iets van hem hebben gehoord. Misschien hebben die informatie over waar hij nu woont of werkt. Mochten jullie gezamenlijke vrienden je niet verder kunnen helpen, dan kun je altijd nog bij zijn eigen vrienden proberen te polsen.

Familie

Naast zijn vrienden kan je ook nog een bezoekje aan zijn familie brengen. Dit klinkt misschien stom en is ook een beetje eng, maar zijn familie kan je hoogstwaarschijnlijk wel vertellen waar hij uithangt. Daarnaast is het toch ook leuk om je ex-schoonfamilie weer eens te zien?

Internet

Internet kan bij het zoeken van je ex een belangrijke hulpbron zijn. Wanneer je ex actief is op sociale netwerksites zoals Facebook, Hyves of Twitter heb je een grote kans om hem zo te achterhalen. Mocht je hem via deze sites niet kunnen vinden, of heeft hij zijn profiel afgeschermd, dan kun je het altijd nog via een zoekmachine proberen.

School

Als jullie op dezelfde school hebben gezeten kun je het via de school proberen. Misschien bewaren ze de gegevens van oud-leerlingen of is er binnekort een reunie gepland waar je hem tegen het lijf kan lopen. Daarnaast kun je het ook nog via oud-klasgenoten proberen.

Privé Detective

Mochten alle bovenstaande tips niks opleveren en je bent echt heel wanhopig, dan kun je altijd nog een privé detective inhuren. Detectives zijn er in gespecialiseerd mensen op te sporten en zal jouw ex waarschijnlijk binnen een korte tijd vinden. Het enige nadeel is dat hier nogal een prijskaartje aanhangt.

Hebben jullie een ex die je wel zou willen terugvinden?