Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekend ook dat je weer nieuwe kleren in moet slaan. Hieronder vind je 3 outfits voor het nieuwe jaar.

Het is altijd goed om het jaar te starten met een garderobe gevuld met nieuwe kleding. Tenminste, het is de beste smoes die je maar kunt bedenken om te gaan shoppen! Want jij wilt het jaar toch ook vers starten met leuke outfits?

Back to school


De kerstvakantie zal voor velen van ons alweer bijna over zijn. Het is weer tijd om in stijl naar school te gaan. De blouse van Zara combineer je met een bontgilet van H&M. Hieronder draag je een zwarte broek en schoenen van River Island. Je boeken of laptop doe je in een leren rugtas van Topshop.

Party


De feestdagen zijn voorbij, maar dat betekent niet dat het feesten ook over is. Met de jurk van Soaked In Luxery trek je gegarandeerd op elk feest de aandacht. Hieronder draag je bijpassende schoenen van Zara en om je outfit compleet te maken, doe je armbanden van Asos om. Je spulletjes kun je kwijt in de zwarte clutch van Johnny Loves Rosie.

Bankhangen


Om bij te komen van de drukke decembermaand, is het soms even fijn om lekker te bankhangen in een comfortabele outfit. Een lekkere warme trui van Vero Moda en broek van Monki zijn goed voor een dagje thuis. Met pantoffels van H&M zul je geen koude voeten krijgen. Moetje toch even snel naar de supermarkt? De tas van Borders & Frontiers is perfect om je boodschapjes in te doen.