Volgens de officiële verklaring zouden Katy Perry en Russell Brand uit elkaar gaan vanwege onverzoenbare meningsverschillen. Inmiddels zijn de zogenoemde onverzoenbare meningsverschillen bekend, Katy had genoeg van de kinky seksspelletjes van haar man.

Dat Katy Perry en Russell Brand gaan scheiden was vorige week al bekend, intussen komen er steeds meer details over de scheiding naar buiten. De grootste reden voor de breuk zou namelijk te wijten zijn aan de wilde seksfantasieën van Russell. Kon Katy in het begin van hun relatie de kinky seksspelletjes nog aan, voor haar is nu de maat vol.

Rolstoel

Volgens een vriend van het stel kon Katy het tempo van de vrijpartijen nog wel aan, maar kon ze niet meer voldoen aan zijn wensen. Russell zou er namelijk nogal vreemde voorkeuren op na houden. Zo zou hij van vieze spelletjes houden, graag naar bepaalde pornofilms met daarin rolstoelgebruikers kijken en een kast vol seksspeeltjes hebben.

Eerder werd bekend dat Russell van Katy de scheiding moest aanvragen omdat ze haar streng religieuze ouders niet van streek wilde maken. Toch namen haar ouders het nieuws goed op, ze zijn ervan overtuigd dat de scheiding van Katy een helpende hand van God heeft gehad.

Foto via PRPhotos