Vanaf 2 februari is de ondergoedlijn van David Beckham te koop bij de H&M, en wie kan daar nou beter model voor staan dan de voetballer zelf. Kijk hier mee naar David Beckham die zijn kleren uit trekt voor H&M.

Het nieuwe jaar begint voor de David Beckham fans onder ons goed, speciaal voor H&M trekt hij zijn kleren uit en is in zijn ondergoed te bewonderen in een nieuwe campagne. Het ondergoed is door David zelf ontworpen.

Afgelopen juli werd al bekend gemaakt dat David minstens 2 jaar samen gaat werken met H&M en elk seizoen een nieuwe lijn op de markt zal brengen. Het is trouwens niet de eerste keer dat David model staat in een ondergoedcampagne, hij heeft dit al eerder voor Armani gedaan.

Het ondergoed vind ik niet zo spannend, de lijn bestaat uit simpele items zoals boxers en singlets. David zelf daarentegen is een stuk spannender, hij zet een zwoele blik op, heeft gekozen voor een opvallend kapsel en ook zijn tattoos trekken de nodige aandacht.