Of je nou zin hebt in een romantische komedie, drama, thriller, actie of avonturenfilm, vanavond heb je keuze genoeg. Er komen namelijk 5 verschillende films op tv.

He’s Just Not That Into You

Zin in een fijne romantische komedie vanavond, dan moet je absoluut kiezen voor deze film. Kruip lekker onder een dekentje op de bank en genieten maar. Wie weet steek je er nog wat van op aangezien deze film een aantal belangrijke liefdeslessen bevat, daarnaast is de sterrencast met onder anderen Scarlett Johansson, Jennifer Aniston en Ben Affleck ook niet verkeerd.

Deze film is vanavond, woensdag 4 januari, om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Outlander

Deze film zou ik zelf niet zo snel aanzetten, maar soms is het slim om je vriend het idee te geven dat hij de baas over de afstandbediening is en met deze film maak jij hem vast blij. In Outlander zijn Vikingen aan de macht, maar krijgt de aarde bezoek van buitenaards wezen en monster die wraak willen nemen.

Vanavond, 4 januari, is Outlander om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Kiss the Girls

Als je op een romantische film rekent heb je het mis, Kiss the Girls is namelijk een thriller waarin de hoofdrol is toebedeeld aan forensisch psycheloog Alex Cross. Alex is bij een onderzoek zijn nichtje Naomi wat vermist is. Gaandeweg komt hij erachter dat niet alleen Naomi vermist is, ook een aantal andere jongen vrouwen zijn hoogstwaarschijnlijk door dezelfde dader, die zich Casanova noemt, ontvoerd.

Deze thriller is vanavond, 4 januari, te zien op RTL 8 om 20.30 uur.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Harry Potter film zijn altijd geschikt voor de gehele familie, trommel je vader, moeder, broers en zusjes op en kijk vanavond gezellig met heel het gezin tv. In dit 3e deel over Harry en zijn vrienden maakt de jonge tovenaar kennis met zijn peetoom Sirius Zwarts.

Deze film, is vanavond, woensdag 4 januari, om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Brokeback Mountain

Mocht ik vanavond tijd hebben staat deze film bij mij thuis zeker aan. Ik heb er al veel over gehoord maar helaas nog nooit gezien. In Brokeback Mountain draait het om 2 cowboys, gespeeld door hottie’s Jake Gyllenhaal en Heath Ledger, die een relatie krijgen. Omdat de film over een homoseksuele relatie gaat zorgde deze in het buitenland voor veel opspraak, hier in Nederland maken we ons daar gelukkig niet zo druk om.

Brokeback Mountain is vanavond, 4 januari, om 20.30 uur te zien op Net 5.

Phat Girlz

Komedie over 2 dikke vrouwen die geobsedeerd zijn door hun gewicht. Ze proberen geaccepteerd te worden in een wereld waar het voornamelijk draait om prachtige size zero dames. Daarnaast willen ze ook graag de liefde van hun leven tegenkomen.

Vanavond, woensdag 4 januari, is Phat Girlz om 23.00 uur te zien op RTL 5.