Omdat het buiten regent, stormt en koud is, is vanavond de perfecte avond om lekker thuis te blijven. Vervelen is er gelukkig niet bij, er komen namelijk 4 films op tv.

The Ugly Truth

De hardwerkende Abby (Katherine Heigl) is erg succesvol behalve op liefdesgebied. Abby heeft een romantisch beeld van hoe ze haar grote liefde voor zich ziet en wordt daarom steeds opnieuw teleurgesteld door mannen. Mike (Gerard Butler) is niet zo romantisch ingesteld en legt aan Abby uit hoe mannen denken en doen.

The Ugly Truth is vanavond, dinsdag 3 januari, om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Make It Happen

Uit een klein stadje verhuist Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) naar het grote Chicago omdat ze daar aangenomen wil worden op een bekende dansschool. Wanneer ze wordt afgewezen weigert ze om met hangende pootjes terug te keren naar huis, ze neemt een baantje aan als boekhoudster in een club. Als de danseressen op een avond niet komen opdagen valt Lauryn in en is al snel duidelijk dat ze het dansen nog lang niet verleerd is.
Make It Happen komt vanavond, dinsdag 3 januari, om 20.30 uur op Net 5.

The Squid and the Whale

Zin in een wat serieuze film om vanavond te kijken, ga dan voor The Squid and the Whale. Deze dramafilm gaat over schrijfster Joan die vastzit in een ongelukkig huwelijk met Bernard, ook schrijver. Wanneer de 2 hun huwelijk beëindigen heeft dit veel invloed op hun zonen Walt en Frank.
Deze film is vanavond, 3 januari, om 20.30 uur te zien op RTL 8.

Take The Lead

Na Make It Happen zin in nog een dansfilm? Dan ben je vast blij met Take The Lead. De professionele danser Pierre (Antonio Banderas) besluit als vrijwilliger dansles te geven aan een groep jongeren. Pierre geeft les in ballroom dansen en dat zien de jongeren niet zitten, toch weten Pierre en zijn groep de krachte te bundelen en een nieuwe dansvorm te creëren. Wanneer Pierre zijn groep mee wil laten doen aan een wedstrijd slaat de sfeer om.
Vanavond, 3 januari, is Take The Lead om 22.10 uur te zien op Net 5.