Britt Dekker en Ymke Wieringa gaan samen een wereldreis maken. De 2 meiden maken deze reis voor een nieuw tv-programma wat aankomend jaar op RTL 5 wordt uitgezonden.

Britt Dekker en Ymke Wieringa, die we natuurlijk kennen van Take Me Out en Echte Meisjes in de Jungle, krijgen een nieuw programma. Dit maakten ze gisteren bekend tijdens hun bezoek bij Carlo en Irene in Life4You. In het programma gaan de vriendinnen samen een wereldreis maken.

De Zomer van

Eerder maakten Britt en Ymke al samen De Zomer van Britt en Ymke, dit programma werd vorig jaar op internet uitgezonden. Het nieuwe programma waarin de meiden een wereldreis maken wordt wel op tv uitgezonden. De opnames vinden in februari, maart en april plaats, het is nog niet bekend wanneer het programma op televisie te zien is.

Allebei de meiden hebben in december een jaarcontract bij RTL getekend. Britt vertelden dat ze dit jaar waarschijnlijk 2 programma’s gaat maken. Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe programma, Britt en Ymke kennende komen ze weer in heel wat hilarische situaties terecht.